středa 9. září 2015

Venco, už máme to voznámení!

Pojď se kouknout, jak nám to vytiskli.


Voznámení už má vosum let starý datum, psala jsem o tom tady.

Objednali jsme si nové snubní prstýnky. On hrubý, já matný. Od Kredum.

A právě Kredum musím vychválit. Za jejich profesionální, vstřícný, individuální a trpělivý přístup. Jednali jsme s panem Černochem, nic nebyl problém, byl proaktivní, na vše se přeptal, aby nedošlo k omylu, nabízel varianty, zasílal nám informace, v jakém stádiu je výroba, že se jim v pořádku vrátily zkušební měrky... Na rytinu si sami stáhli font, který jsme jim nadiktovali, nechtěli, abychom to za ně udělali my. To se zase tak často nevidí.
Prstýnky jsou nádherné, přesně takové, jaké jsme je chtěli. Sedí úplně výborně. Vše jsme domlouvali přes internet, koupili jsme si domů jakousi plastovou měrku, se kterou však může být problém, protože nemusí odpovídat těm oficiálním měrkám, které zase používají např. u firmy Kredum. Takže existovalo určité riziko, že sice nahlásíme naměřenou velikost, ale prstýnky nemusí sedět. Naštěstí jsme si tedy ještě před výrobou objednali zkušební měrky.

Prstýnky nám přišly v originální krabičce a ještě s drobnými dárky. Máme z nich opravdu radost.

Děkujeme všem od pana Kalisty a můžeme je jen doporučit!

 





  




7 komentářů:

  1. Teda, to vypadá krásně! A jak to mají hezky zabalené! :-)
    Prstýnky Vám sluší, jsou určitě praktičtější, než můj s brilianty, který se pomalu bojím nosit, abych ho nezničila.. Tenhle můžeš nosit pořád, tak to má být, dobře jste vybrali!! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to víš, že brilianty mě lákaly, ale nakonec jsme si řekli, že necháme jen úplně obyčejné kroužky. Líbila se nám i ta damašková ocel, různé zajímavé tvary, důlky apod., ale ono by se nám to asi rychle okoukalo.
      A jak píšeš, člověk aby se to bál nosit. Vybavuje se mi kamarádka, jak si šli s nastávajícím manželem vyzvednout snubáky, a ona si ho cestou chtěla vyzkoušet, nasadila si ho (kdesi v parku) a za chvíli briliant nikde. No chápeš, jak jí asi bylo! Ale má to celkem neuvěřitelný závěr - briliant našli v manželových kalhotech, spadl mu do ohrnuté nohavice :-D

      Vymazat
  2. Hlavně ať se Vám dobře nosí. A pokud by jste někdy potřebovali servis, který je k prstenům zdarma, dejte vědět. Hodně lásky do života přeje Hynek Kalista - KREDUM CZ s.r.o.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě jednou moc díky :-) Servis snad nebude potřeba, ale dobré vědět :-)

      Vymazat
  3. Krása, môj obľúbený kov !

    OdpovědětVymazat
  4. Jé! My máme taky od Hynka Kalisty!
    Damaškovou ocel a spokojenost veliká.
    Už je to taky pár let:)... http://syroovka.blogspot.cz/2011/07/predsvatebni-pripravy.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nádhera! Nejen ty prstýnky :-)
      Úplně mě to přeneslo zpět, do časů těch příprav, je vidět, že sis to taky užívala :-)

      Jinak díky za návštěvu, vídávala jsem tě kdysi na koni, ráda budu chodit nakukovat na blog :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář :-)