úterý 19. ledna 2016

Sedmnácté okýnko

Zahrajte si společně hry.


Sedmnáctého prosince už na mě začínala doléhat moje zablokovaná krční páteř, která se však projevovala silnou bolestí žeber (a postupně se mi až do dnešních dnů stěhuje po celých zádech, snad už vystřídala všechny lokality a spokojeně odtáhne), takže se mi úkol, připadající na tento den, náramně hodil. Nemohla jsem totiž jinak skoro nic.






2 komentáře:

  1. Jé, vy máte hru od Marbushky? Mně se ty hry moc líbí, ale když koukám na tu cenu, tak si říkám, že ji holkám pořídíme asi až budou větší. Jaká je? Líbí se klukům? U nás teď také frčí cestička se zvířátky od Djeca :-)
    Jinak já měla teď také asi 2 týdny zablokované rameno, nemohla jsem se ani učesat, obléct... a každý večer jsem chtěla dobrovolně umřít, ale už je to o něco lepší ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ta hra je skvělá, kluky moc baví, líbí se mi zpracování (autíčka jsou dřevěná, kartičky a ostatní jsou na tvrdém papíře/kartonu), moc hezké ilustrace, i ten nápad, jako vizuálně opravdu za jedna.
      Ale i tak je ta cena hodně nadsazená. Každopádně jsem neodolala a nelituju.
      I když vlastně - nedávno si Eliášek v obchodě vybral obyčejné Člověče, nezlob se, a to u nás teď frčí nejvíc. Takže asi tak :-D

      Uff, jsi mi to připomněla. Jsem ráda, že už je to lepší. Říkám si, že už se sebou musím něco dělat, přece když je to takové teď, tak jak to bude, až budu opravdu stará :-D Ale jak se mi uleví, tak je mi hej a předsevzetí jdou stranou :-D

      Vymazat

Děkuji za váš komentář :-)