pondělí 12. září 2016

Barevný relax

Johanna Basford a její omalovánky.


Antistresové omalovánky, omalovánky pro dospělé - to je už nějakou dobu velký hit.
Na trhu je jich obrovské množství, některé jsou velmi povedené, jiné už méně.
Takovou průkopnicí byla bezesporu Johanna Basford se svou Secret Garden. Pro mne je stále číslo jedno, a tak jsem jí byla věrná i nadále a pořídila si všechny čtyři její omalovánkové knihy.

Vymalováno toho moc nemám, jeden obrázek mi trvá docela dlouho. Nebo občas něco rozdělám a zapomenu na to :-) Prostě do důchodu mám o zábavu postaráno :-)
 






















6 komentářů:

  1. Jeee mas to nadherne vymalovano. Fakt krasny. A co ze to mas za pastelky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :-) Jsem amatér, ale snažím se :-)
      Pastelky mám tyhle Mondeluz http://ikarkulka.blogspot.cz/2015/08/enchanted-forest-kooh-i-noor-mondeluz.html i Progresso http://ikarkulka.blogspot.cz/2016/02/omalovanky.html a pak ještě fixky Stabilo, tenké a trochu silnější.

      Vymazat
    2. a kluci s nimi taky kreslí a nebo jsou jen a jen Tvoje? :-)

      Vymazat
    3. Tyhle jsou jen moje. Měla jsem předtím menší sadu (asi 36 kusů) a když jsem si koupila tuhle, tak tu menší jsem dala klukům. Takže teď máme všichni ty svoje :-D

      Vymazat
  2. Takže vymalováváte pastelkami? Mně se to tak líbí nejvíc, ale hodně lidí používá fixy, to pak ale nejde moc stínovat a není to ono. Jen bych ocenila, kdyby ty omalovánky neměly tak silné kontury ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Většinou pastelkami, ale mám i ty fixky, asi dva obrázky jsem s nimi vybarvila (takový ten duhový třeba), je to zase trochu něco jiného. Stínovat se nedá, ale u těhle titěrností mě to baví, mám ty tenké fixy.

      Vymazat

Děkuji za váš komentář :-)