úterý 5. prosince 2017

Petr Sís v Praze

A my máme v každé naší jeho knížce o podpis a jeden obrázek navíc.


V pondělí odpoledne se v pražském knihkupectví Neoluxor konala autogramiáda Petra Síse a představení jeho nové knihy Robinson. Jsem neuvěřitelně šťastná, že nám to vyšlo a autogramiády jsme se mohli zúčastnit.
Užili jsme si to tedy jen já s Eliáškem; Muž zůstal v autě se spícím Alánkem.

Petr Sís je velmi milý, vstřícný a vtipný. Moc hezky s Eliáškem mluvil a poradil mu, ať v blízké době navštíví výběh ledních medvědů v pražské ZOO.
A byl tam jeden velice kouzelný moment - když se podepisoval do knihy Podivuhodný příběh Eskymo Welzla, nakreslil obrázek eskymáka, který ale nechtěně rozmazal rukávem. Vyřešil to elegantně - eskymáka nakreslil v bouři, ve které foukal silný vítr a všechno bylo v mlze :-) Myslím, že majitelka té knížky (kterou jí mimochodem dost závidím) má jedno z nejoriginálnějších věnování.

My jsme si omylem rozmazali jen podpis v knize Labyrinty světa, kterou nám pan Sís nejdříve nechtěl podepsat s tím, že ji nenapsal on, že to je Cílkova kniha :-) Nakonec se nám podepsal přímo na obrázek.

Eliášek tam se mnou vydržel hodinu a půl, během té doby jen dvakrát shodil krabici s puzzle a jednou se odběhl podívat na nabídku Lego. 

Petr Sís se svým bratrem Davidem















Robinsona si vzal k sobě zase zpátky Ježíšek a bude ho střežit do Štědrého dne.

Malé obrovské radosti :-)

3 komentáře:

  1. Co na to říct :-) Jedno velké aaach!

    OdpovědětVymazat
  2. To je nádhera! To máte teď teda poklady k nezaplacení ❤️

    OdpovědětVymazat
  3. My máme od pana Síse zatím jen Komodo, ale už jsem zamilovaná a ostatní si chci taky pořídit. Takže v dobrém závidím, je to velká krása a jistě cenný skvost vaší knihovničky :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář :-)