středa 20. června 2018

Zatím se nijak nejmenuje

...ale ode dneška tu bydlí s námi.





 

Narodil se na prvního máje a snad je to kluk. Eliášek mu chce říkat Modroočko, Muž Gandalfe a Alánkovi je to jedno.

6 komentářů:

  1. Krásný vykulený kotě ;) přeju spoustu legrace.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Legrace to je! Chci, aby byl spíš venkovní, takže má pelíšek v předsíni a dovnitř ho pouštět nechci. Ale jakmile jen pootevřeme dveře, už je tu. Minule jsem ho hodinu lovila z pod sedačky, z pod skříně, z pod postele... Neustále ho taky sundávám ze stříšky na verandě, tuhle se teda pokoušel slézt a spadl do vaničky pod okapem... Dneska mi utekl s kočkou od sousedů a nemohla jsem ho navečer najít. Mám já tohle zapotřebí? :-D

      Vymazat
  2. No to je bobánek! :-) Jsem zvědavá, jak ho nakonec pojmenujete.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mého se pořád nijak nejmenuje. Gandalfe mu říká jen Muž, my s dětmi na něj stále voláme Kocoure, asi už mu to zůstane :-)

      Vymazat
  3. Jééé, tak Gandalf je boží! :) Jak kocourek, tak jméno... :) U nás pomohlo vykastrování, opravdu se Mikeš nikde netoulá a drží se zahrádky... :) Je teda pravda, že si od začátku vážil toho, že je zachráněneček a že jsme mu od maličkého miminka poskytli klidný domov bez ubližování - takže když ještě bydlel v neopraveném pokoji, než jsem ho pustila ven, čekala jsem potrhané záclony a kdo ví co, a on si prostě klidně ležel v knihách! :D Užívejte si s kocourkem spoustu zábavy! :) Hezké léto! :)

    OdpovědětVymazat
  4. To je krásné koťátko, já se původně také bránila, když se nám tady jedno kotě zatoulalo, ale děti mě přemluvily, že ho přece nemůžeme vyhnat ven.. a už je s námi 4 roky, je to miláček celé rodiny. Bála jsem se zničeného nábytku (záclony naštěstí nemáme), ale pořídili jsme kočičí stroma nemám snad jedinou zničenou věc.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář :-)